divendres, 20 de maig del 2011

Ciutadans callats ?

Hem tingut dos mesos de moguda i ara toca reflexió. En primer lloc vullc agrair la col·laboració del partits, persones i entitats que haveu participat activament en aquest blog que no volia ser altra cosa que escaparate per contrastar les opcions, i sobretot buscant la participació ciutadana.

Com a administrador del blog tinc que demanar disculpes per la feblesa de la presentació i format. Però tot a vingut un poc improvisat a partir del 10 de febrer de 2011 baix el títol ”BLOG A DISPOSICIÓ DELS PARTITS POLÍTICS I CIUTADANS PER TAL DE DESCRIURE EL NOSTRE COMPROMÍS PER UN FUTUR CERT després d’encetada la pre-campanya al blog LlutxentParla.

El títol volia fer referència al treball, la implicació i el compromís amb el devenir del nostre poble i la nostra societat. Un devenir que ve irremediablement i que en gran manera respon als estímuls dels seus actors.

En alguns moments el blog ha estat bloquejat o lent per la inserció d’imatges i vídeos. En altres moments no podia entendre si l’entrada era per comunicar algo o per tapar la entrada anterior. La veritat es que no sempre ha estat fàcil.

Al respecte de la participació ciutadana, he quedat un poc decebut, però d’altra banda hem reconforta el moviment social DEMOCRÀCIA REAL JA !!!  que un poc tardaner, sembla un moviment ferm, tranquil i responsable amb la societat a la que tots pertanyem.

En qualsevol cas aquest blog forma part del que nomenem democràcia, i complementa amb la paraula el que el diumenge es concreta amb l’elecció del govern municipal.

Pegant una última ullada al programari imprès per les formacions, trobe en falta un punt primordial, el que respecta a la conselleria d’economia i hisenda. No ens diuen si muntaran o baixaran els impostos. Jo pague per ma casa 858 € de IBI i es insuportable, quasi indecent (el solar te 135mts.)
També han deixat de costat tots els programes el problema de les cases il·legals. Només el PSOE apunta un poc i diu “Estudiar la problemàtica de les casetes rurals i buscar la millor solució”.

Al contrapunt, trobe nombroses coincidències de objectius que ens poden il·lusionar; seria bo que després en la gestió continues la harmonia i aparcarem velles disputes.

Sabedor de la bona voluntat que vos mou a tots, vos desitgem el millor.

Miquel Canet
Administrador del BLOG