dimarts, 8 de març del 2011




dia de la dona




8 de març: dia internacional de la dona treballadora.

Des d'ací vull felicitar, en el dia internacional de la dona, a l'associació d'ames de casa tyrius per ser un col·lectiu comarcal referent en defensa dels drets de la dona i a totes les dones de Llutxent.

Així com demanar l´ajuda a tots el homes de Llutxent. I dir-los que la igualtat no serà mai igualtat mentre les nostres dones, filles i mares no tinguem la mateixa independència econòmica, laboral i social que nosaltres. I això no passarà mai si l'altra mitat de la societat que som el homes no canviem de pensament i d'actitud.

Hem avançat en els darrers anys, però encara queda molt de camí per recòrrer.

Vivim en el segle XXI, i l'home no deu ser un espectador de luxe en les tasques quotidianes de casa ni de la família, ha de participar activament per la igualtat i tanmateix traslladar els valors de la igualtat als seus fills i filles, ja que la igualtat s'ensenya i es practica primer a casa.

Des de l´Ajuntament fomentarem la igualtat organitzant tallers en els que es fomente la igualtat. Si volen viure en un Llutxent modern, avançat i millor, no podem deixar fora a les nostres mares, dones i filles. Tenim que canviar de mentalitat i compartir les tasques en la mateixa proporció. Sols d'aquesta manera aconseguirem una igualtat efectiva i veraç.

A totes les dones del poble, passeu un bon dia 8 de març.