PARTIT SOCIALISTA DE LLUTXENT

DIVENDRES 20 DE MAIG DE 2011

Agraïments i acomiadament

  El sopar del dijous?   Un éxit! .. una acollidora i sorprenent rebuda que va superar totes les previsions. Tot i ser un dijous, el sopar informatiu va suposar un injecció de moral per a les persones progressistes que creuen que la situació es pot canviar treballant en equip i sent recolzat per tanta gent. 
El vostre alé ens impulsa.
Demanem disculpes per les ampliacions improvisades que afectaren als assistents d'última hora però acomodar  les  250 persones ens va obligar a arranjaments momentanis. Afortunadament tot va discórrer amb normalitat i el tancament de la nostra campanya es mostra esperançador. Agraïm l'assistència de tots i totes i felicitem als/les  homenatjats/des.

I com que volem ser respectuosos amb el tancament  oficial de campanya, amb aquest escrit finalitzem la tasca informativa que encetàrem al seu moment i aprofitem l'avinentesa per agrair a l'administrador del bloc l'oportunitat que ens ha oferit per informar a les persones de Llutxent.

DIMECRES 18 DE MAIG DE 2011


Sopar míting

Demà dijous a les vuit i mitja celebrarem un sopar míting a la carpa per tal d'informar a tothom sobre el nostre programa. A més intervindrà el diputat Francesc Signes.

La candidatura socialista de Llutxent té el plaer d'invitar a tot el poble a l'acte.
A continuació aquelles persones que ho desitgen podran quedar-se a sopar a la mateixa carpa aconseguint el tíquet  ( 5 euros) que facilitarà qualsevol membre de la candidatura.

DIVENDRES 13 DE MAIG DE 2011

On està el Patrol de la Policia Local ?

La situació econòmica de l'Ajuntament de Llutxent és tan crítica que els policies locals han d'anar amb un vehicle de la diputació que no està habilitat per a portar-lo la policia local. El Patrol que els correspon legalment no es pot utilitzar, perquè ha de passar la revisió tècnica i necessita una reparació que val uns 700 €. L'Ajuntament no té diners per a poder pagar 700 € de taller del cotxe de la policia local.

Proposta:
"El govern del Partit Socialista gestionarà els diners dels ciutadans de manera responsable, atenent en primer lloc les necessitat del poble i del ciutadans. No som partidaris dels grans events, que no ens aporten cap benefici i empobrixen l' ajuntament d'un poble menut (arròs caldòs, festival de música...). Recuperarem les nostres celebracions pròpies com les festes de carrer i les festes d'estiu"

Onze candidats,un equip equilibrat.
Preparats per a governar
 Vota PSPV PSOE 
Llutxent

Cal recolzar les empreses locals

"El grup socialista va proposar al govern del PP que els diners que es gastaven en gestoria en concepte de personal (contractació, nòmines, baixes,etc.) podien passar-ho a qualsevol de les dos assessories del poble. L'Ajuntament els convida a que presenten una proposta per escrit en sobre tancat i convoquen la taula de contractació. Uns minuts abans de reunir-se la taula avisen els regidors perquè no vagen. Preguntem insistentment i un any després descobrim que li han donat eixe treball a una gestoria de Gandia que cobra 880 € mensuals, més del doble de l'oferta de les assessories locals."

Proposta.
"El grup socialista sempre afavorirà a les empreses i negocis locals. En estos moments és quan  cal més donar suport a les empreses del poble, que estan travessant un mal moment." 


Onze candidats,un equip equilibrat.
Preparats per a governar
 Vota PSPV PSOE 
Llutxent

DIMECRES 11 DE MAIG DE 2011


Desastrosa gestió econòmicaEl “rodillo” de la majoria absoluta del PP ha impedit que les propostes de l’oposició hagen prosperat. I una de les conseqüències,possiblement la més lamentable, és el terrible endeutament en que ara ens trobem. 836.078 euros ( 140 milions de pessetes).
Consequències:
• Uns interessos de 21.831 euros i la necessitat de contractar dos polisses (de 170.000 euros) . Però és que a més es deuen 470.000 euros en factures (algunes des del 2008)
• Pujada brutal d’impostos per a arreplegar diners amb els que pagar els seus errors.
I tot a pesar d’haver rebut 1.259. 664 euros de plans especials.
En escrit elaborat pel Partit Popular de Llutxent es reconeix el deute en 952.071 euros i en el mateix informe de gestió repartit pel poble el dia 10 de maig, expliquen que ells quan van entrar van trobar (citem textualment) tenien un “Deute a llarg termini anterior a juny del 2003 de 115.724.80 euros. És a dir el multipliquen quasi per nou.
Però el més trist és que ens hem endeutat sense tindre cap projecte de trellat. Tant sols cal mirar els carrers Bonaire i El Mar i recordar els diners gastats en tornar fer bé el que van fer mal; el imperdonable desplaçament de l’arc romà que ens costa quasi 20.000 euros pagats a una empresa que no és del poble; el fer una altre bar de jubilats.. I mentres les grans necessitats del poble i que ells van prometre ignorades: polígon, centre de dia..
Però que no ens enlluernen amb el farol de les subvencions. L’administració reparteix a tots i cada govern local ha de ser intel.ligent i bon gestor per a donar al poble el que més necessita i contentar-lo . I a les hores d’ara aquest equip de govern no contenta a ningú, ni tant tant sols als seus anteriors votants.
Comencen el seu escrit dient parlar poc, fer molt. Rectifiquen parlar poc, fer “menos “ No dubtem de les bones intencions, del que dubtem són de la suficient capacitat per governar Llutxent. El nostre poble necessita un equip de gent capacitada i que sàpiga aunar esforços per a traure´l de el gran problema econòmic que ha generat el PP.
Nosaltres sí que ho puguem fer

DISSABTE 7 DE MAIG DE 2011


Alegrem la campanya amb música


La llista de la candidatura del PSPV PSOE

   Ens complau fer-vos saber el llistat dels candidats de la llista de partit socialista de Llutxent

1. Josefina Abad Gómez
2.  Xaro Boscá Aranda
3.  Federico Canet Navarro
4.  Pep Estornell Catalá
5.  Diego Canet de la Asunción
6.  Daniel Ferrando
7.  Justo Canet Miquel
8.   Mª Dolores Canet Prats
9.  Judith Roselló Pérez
10 .Mª Ángeles Ribelles García
11.  Xelo Climent Miquel
Suplents:
Eliseo Codina 
Domingo Canet Canet
Adrián Palmer catalá
Enrique Segarra Lahuerta

DIVENDRES 25 DE MARÇ DE 2011


Presentació de la candidatura del grup socialista

 Tenim el plaer de notificar-vos que eldissabte dia 26  a les 7 i mitja  de la vesprada al saló d'actes de l'Ajuntament de Llutxent tindrà lloc l'acte de presentació de la llista de candidats del grup PSPV PSOE Llutxent per a les properes eleccions municipals.
A l'acte està prevista la presència de la nº 3 de la llista autonòmica i actual portaveu adjunta del grup socialista i secretària d'economia, la diputada Cristina Moreno. A més l'acompanyarà el diputat a les corts Ignasi Pla i la nostra veïna i companya, la diputada Jeanette Segarra.

En acabar l'acte hi haurà  sopar  de baix braç al bar Paloma.

Vos esperem ! 

DIMARTS 1 DE MARÇ DE 2011


Feta la presentació, al tall !

Estem en una fase de treball prèvia a l'organització de propostes interessants que facen progressar a Llutxent. Per a començar a eixir d'aquest bloqueig  local que desgraciadament darrerament ens acompanya,   ens hem decidit per dissenyar una estratègia que unifique els esforços de vàries persones. Optem doncs  per un treball d'equip que difumine les individualitats i agrupe els esforços de persones que tenen la ferma convicció que Llutxent ben bé mereix un sacrifici. 
Per tant a partir d'ara es trobareu amb comunicats elaborats a a partir del consens i l'esforç d'un grup de persones que regularment aniran reunint-se per treballar ja per al nostre poble.

DIUMENGE 27 DE FEBRER DE 2011