GENT DE LLUTXENT


DIMECRES 18 DE MAIG DE 2011

Gent de LlutxentPerquè guanye el sentit comú,
perquè guanye Llutxent
vota GdLLUTXENT

DIUMENGE 15 DE MAIG DE 2011


DIMARTS 10 DE MAIG DE 2011


DIUMENGE 8 DE MAIG DE 2011


discurs d'Honorio Estornell el dia 8/5 en la carpa.Primer que res vull donar les gràcies.
Vull donar les gràcies a tots els que esteu ací. Però vull donar també les gràcies a tots els que em donen l'oportunitat d'optar a l'alcaldia de Llutxent. Gràcies, moltes gràcies!

Deixeu-me que ho diga. Estem davant d'un repte apassionant. Un projecte comú, de tots vosaltres i també meu, que és governar el poble de Llutxent.

Fa uns quants anys un veí de Llutxent que li diuen Pasqual Estornell i una veïna de Llutxent, Amàlia Canet, varen tendré 4 fills.

Eix parella que va treballar fort, i de valent, son el meus pares. I els meus pares han treballat molt dur perquè el meus germans i jo tinguérem un futur millor.

Jo estic molt orgullós dels meus pares. També dels meus iaios i de les meues iaies. Tots, ells veïns de Llutxent.

Ells, tots ells, tenien somnis i confiaven que Llutxent era el lloc on els seus somnis de cada dia, on els seus aspiracions es podien complir. La seua esperança era este magnífic poble.

Però del que més orgullós estic es dir:
SÓC EL PARE DE HONORI, RUBEN, LES MEUES BESSONETES VANESSA I RAQUEL; I COM NO, DE LA MEUA PERLA ÁNGELA. D´AIXÒ ÉS DE LO QUE MÉS ESTIC ORGULLÓS.

Estic molt orgullós de que la meua família, haja sigut, son i seran sempre de Llutxent.

NO SOM ELS ÚNICS. Això ho heu de tindre clar.
Llutxent s'ha fet amb els xicotets somnis, eixes xicotetes idees que cada dia ens fan avançar a tots. Els meus somnis, els vostres somnis, els somnis d'aquells que van construir el monestir, el Castell del Xiu, el Castell Palau, la ermita o els que han construït l´Ajuntament , tots estos somnis formen part de la història del poble.

La grandesa de Llutxent no és el concurs d´arròs caldos. La grandesa de Llutxent no és que la casa dels jubilats siga més alta que el campanar. La grandesa de Llutxent són les persones, vosaltres.

Les persones tenim somnis molt senzills, la gent és molt realista. Conec molta gent que avui s'ha alçat i el primer que ha pensat és si hui trobaria feina. Conec molta gent que ha anat al centre de salud o a l'hospital pregant perquè els curen les malalties. Conec molta gent que este matí ha portat els seus fills a l'escola perquè confia que algun dia tindran un futur millor. Eixes són les aspiracions reals dels homes i les dones de este poble.

Conec molta gent que ja ha perdut l'esperança. Som molt conscients que de res serveix una pancarta que diga “POLÍGON INDUSTRIAL”, on s'han gastat mols euros, PER A RES. Si la gent no té feina. De res es servirà un certamen de música clàssica en el monestir, si la gent no té feina. De res ens servirà un concurs d'arròs caldós, si no tenim educació de qualitat i una bona formació cultural. Les grans pancartes, i patxoxes no serveixen de res si la gent ha perdut la il·lusió.

Quan una persona obre un negoci o comença qualsevol projecte, hi ha alguna cosa desconeguda que l'espenta a tirar avant. Ha arribat el moment de la gent valenta. Hem de mantenir l'esperança davant de les dificultats i hem de ser valents davant de les adversitats.

I vos diré els motius. En el fons, creieu-me; tots els que estem ací estem segurs que totes les persones som iguals i que tots tenim els mateixos drets. Tots creiem que a Llutxent tots hem de tindre les mateixes oportunitats. Siguem pobres o siguem rics, creiem que tots tenim dret a ser lliure i a ser feliços.

Crec que a Llutxent ha de ser possible que els xiquets vagen a la universitat tinguen o no recursos econòmics, que els seus avis siguen atesos en els hospitals públics siguen rics o pobres. També crec que a Llutxent ha de ser possible que la gent tinga un treball independentment de si s'afilia a un partit. Només amb estar a l'INEM hauria de ser suficient.


Aquestes eleccions tractaran de tot això. Aquestes eleccions ens han de refermar en els nostres valors, comparar-los en la realitat i veure com s'estan aplicant. I vos ho dic clar: tenim molt de treball a fer. Els hem d'oferir aquesta possibilitat. Els nostres ciutadans també saben que podem fer-ho millor.

Els veïns de Llutxent no volen que els donen tots els problemes solucionats. Molts dels nostres veïns són conscients que amb un simple canvi en les prioritats qualsevol xiquet tindrà per davant un futur millor. Saben que estem en una època que haurem de sacrificar-se molt però els nostres ciutadans estan disposats a treballar molt dur si els donem il·lusions i esperances.

Cadascú dels que esteu ací administra una casa o una família. Treballem, lluitem cada dia, amb més o menys sort per aconseguir que al final de mes no falten diners a casa. Massa gent ho passa malament per arribar a final de mes, ho sabem, ho veiem massa sovint. Els nostres salaris, els nostres diners, ens costen de guanyar.
Cada vegada que els hem de gastar pensem i repensem desenes de vegades quina serà la millor inversió. No anem a permetre que els nostres diners es perden en contractes d'empreses d'«amigatxos», de Xàtiva, Hem de frenar aixo. No podem permetre que un veí de Llutxent estiga en el paro i les obres de l´ajuntament les facen empreses de fora. Els diners costen molt de guanyar. Hem treballat molt, durant mols anys. Alguns estem jubilats després de molts anys de treball, però tots paguem els impostos. I tots paguem perquè creiem en un sistema just, en un sistema que ens hauria de permetre millorar els nostres serveis, els nostres equipaments. El sistema d´ajudar a millorar la vida de tots.

Paguem impostos perquè creiem en el bé de la comunitat i en l'interés general, creiem en el bé comú. Necessitem frenar la mala gestió. Necessitem que cada cèntim que arriba a les arques de l'Ajuntament es traduïsca en una millora, una esperança, una oportunitat per als veïns i veïnes de Llutxent. I ho hem d'anar a explicar.


En la protecció del patrimoni i l'ajuda a la cultura no pot haver sectarisme tampoc. A nosaltres ens han educat explicant-nos que llegir, escriure o pensar. Eren activitats dignes per a les persones. Ens han dit mil vegades, segur que vos ho han dit mil vegades: reflexiona abans de fer! Per a que hi haja cultura i patrimoni són necessàries educació i respecte per les persones.
Darrere del benestar no pot haver populisme. Com a mares i pares que som, voleu el millor per als nostres fills. Com a mares i pares, ens afecta que els fills d'altres llutxentins no tinguen diners per a comprar llibres. Si un xiquet no te llibres, és un problema de tots, no només dels que van a eixa escola. L'educació és una prioritat de tota la societat.
Tots el que heu arribat a majors, voleu que els vostres fills tinguen el millor suport i que vos cuiden. Si al meu veí no li arriba l'ajuda del pla de la Dependència és un problema també meu perquè hi ha un ciutadà que veu minvat el seu benestar. Un benestar al que té tot el dret del món. Però per al benestar és imprescindible el carinyo i la preocupació de l´ajuntament, per les persones, i no només preocupar-se de les pancartes i poltrones.

La nova majoria, nosaltres, els que votem sempre per Llutxent, però també els que s'han abstingut i també els que varen votar al PP de tot cor, pensaven que era veritat lo del polígon, els vull dir que la nova majoria, la configurem persones que creiem en les persones, persones que volem que els polítics es preocupen de les persones.
Els veïns de Llutxent esperen això i ens volen junts, volen que estem units, per a treballar per el nostre poble, com s'ha fet al llarg de la història.

L'important no és que jo siga candidat, NO. L'important és que sigau capaços de veure que la clau del canvi la tingueu vosaltres. La il·lusió ha d'inundar Llutxent des de la costa fins la Cooperativa i des de la Creu fins La Plana. Sense il·lusió, esperança i unió no tindrem futur.

Cada dia som més persones les que creguem que els diners que a totes les famílies de Llutxent ens costen de guanyar s'han de traduir en millors serveis per l'atenció a les persones majors, en millors escoles, en més i millors parcs urbans, en una millor protecció del nostre patrimoni. Cada vegada som més els que volem que els diners que paguem d'impostos vagen a crear noves oportunitats per la nostra economia.

Hem d'anar casa a casa, persona a persona, vot a vot, convencent a la gent que són ells el verdader motor del canvi. I els hem de dir que sense ells Llutxent no avançara, no eixira de la foscor.

Hi ha gent que treballa per a dividir als ciutadans. Jo vos dic que no existeixen dos Llutxents: un, de dretes; i un altre, d'esquerres. Sols hi ha un Llutxent, que és el de tots.

Hem de treballar perquè Llutxent necessita nous valors. Hem de sumar a tots aquells que volen millorar. Però aquesta nova majoria, aquesta majoria que creix, només la pot liderar el Partit de la GENT DEL POBLE, LA GENT DE LLUTXENT, per fer un poble més amable, un poble com nosaltres, un Llutxent fet amb somnis realistes.Que hi ha de mal en voler complir les il·lusions de la gent?

Des de hui mateix, eixirem al carrer i explicarem a la gent que el canvi és possible. Anirem casa per casa a explicar que nosaltres estem pendents de la gent major, que anem a millorar les escoles públiques i que no anem a cedir davant de les empreses de fora, que les obres de l'Ajuntament les faran les empreses de Llutxent. Anirem als bars i a les places a explicar a la gent que ells tenen la clau per acabar amb esta malaurada situació, que ells tenen la clau per a fer un millor Llutxent.


Entrem botiga a botiga, negoci a negoci, a explicar-los que poden reduir els impostos si es deixa de tractar en favoritisme a les empreses dels amics. Els direm que es poden fer noves inversions si es redueix el despilfarro.

Ha arribat el temps per recuperar la il·lusió. Centenars de veïns de Llutxent comencen ja, ara, a parlar de regeneració, de canvi, d'esperança, de il·lusió.
Només amb decisió, només amb unitat i treball colze a colze, només amb voluntat ferma d'aconseguir-ho, aquesta esperança, aquesta voluntat de canvi, triomfarà. Gent de Llutxent, si vosaltres voleu, ho farà possible. El futur és nostre i entre tots el farem present!


Perquè guanye el sentit comú,
Perquè guanye Llutxent.


Moltes gràcies a totes i a tots!


DISSABTE 7 DE MAIG DE 2011Enllaç en Facebook per a votar T'agradaria veure un debat públic cara a cara, amb respecte, entre els candidats Sr. Aranda i el Sr. Estornell ?

http://www.facebook.com/home.php?sk=question&id=199841870053360&qa_ref=qd


Perquè guanye el sentit comú,Perquè guanye LLutxent.

Vota Gent de Llutxent

DIMECRES 4 DE MAIG DE 2011


vídeo intro sopar 15/4 gent de llutxent


Ací vos oferim una intro del dvd complet gravat en el sopar-miting el passat 15 d'abril i que en molt breu vos repartirem porta a porta totes les cases del poble.
Vos invitem a veure'l, opinar i preguntar tot allò que considereu.

http://youtu.be/Ch8co5tQIlo

DILLUNS 2 DE MAIG DE 2011


DIJOUS 21 D’ABRIL DE 2011


Imatges sopar 15 d'abril
Imatges del sopar 15 d'abril amb militants i simpatitzants en la carpa de l'alter i homenatge "in memoriam" de Leopoldo Canet Martí.
DIMECRES 13 D’ABRIL DE 2011


Xio ocupació-reconstrucció-formació


Proposta nº13

Realitzarem totes les gestions necessàries davant les quatre administracions públiques (UE, Govern d'Espanya, Generalitat, Diputació-Ajuntament) per a aconseguir la tan desitjada reconstrucció del castell vell.

Dirigirem els esforços cap a les diferents administracions en el sentit de la reconstrucció-ocupació-formació. És a dir, incidirem en el model de reconstrucció del monestir basat en escoles taller. D'aquesta manera s'aconsegueixen i es complementem de manera eficient tres prioritats: Creació de llocs de treball, formació i restauració del Xio.

Gent de Llutxent, el partit del poble.

DIUMENGE 10 D’ABRIL DE 2011Des de "Gent de Llutxent" lamentem profundament que s'haja cremat la serra i totes les males conseqüències que comporta per al medi.

S'han cremat ja més de 400 hectàrees, de moment s'ha controlat un dels dos fronts actius. Esperem que puga ser controlat en la seua totalitat quant abans.

Segons informacions oficials del conseller de governació tot sembla que l'incendi ha estat intencionat.

Volem agrair tot l'esforç i organització del Centre de Coordinació Operativa Integrada, als més de 350 efectius, 13 mitjans aeris, 15 brigades, 4 dotacions de bombers i més d'un centenar efectius de la Unitat Militar d'Emergències, a la unitat del Servei d'Atenció Mèdica Urgent.

Gent de Llutxent, el partit del sentit comú.

Pistes de padelProposta nº12

Construirem dues pistes de padel.
Gent de Llutxent, el partit del sentit comú.

DIJOUS 31 DE MARÇ DE 2011


http://www.gentdellutxent.es/També ens trobaràs en
http://www.gentdellutxent.es/

gimnàs públic i de qualitat

Proposta nº11

"Habilitarem l'actual bar de la piscina per a fer un gimnàs públic i de qualitat".

En la nostra proposta nº5 varem explicar que volíem construir el nou bar de la piscina dalt de les escales de pedra dalt de l'avinguda.

És per això que volem donar una utilitat pública a l'actual bar. Pensem que és un molt bon lloc per ubicar el gimnàs ja que queda envoltat de tota la zona esportiva.

Gent de Llutxent, el partit del poble!

DISSABTE 26 DE MARÇ DE 2011


presentació candidatura, centenari de la font
Candidat a l'alcaldia. Honorio Estornell Canet
2. Honori Estornell Huguet
3. Tere Estornell Canet
4. Cristela Canet Català
5. Maria José Jara Altet
6. Domingo Sampedro Estornell
7. Ximo Martí Mahiques
8. Mari Fina Estornell Ribelles
9. Lluís Canet Espí
10. Dojo Mahiques Benavent
11. Gema Montagut Huguet

suplents 1. Luciana Pérez López
2. Juan Canet Canet


Himne a Llutxent en valenciàProposta nº10

Adaptarem la lletra de l'Himne a Llutxent als nous temps.

El nostre volgut himne el va composar el mestre i compositor Carbonell fa quasi 50 anys, en aquells temps el valencià no era ni molt menys llengua cooficial, aleshores la lletra de l'himne es va dedicar en castellà.
...
Nosaltres crearem una comissió mixta composada per diferents personalitats locals del món de la cultura (músics, filòlegs, historiadors, col·lectius culturals i Ajuntament) que s'encarregaran d'elaborar la lletra de l'Himne a Llutxent en valencià, un Himne de consens.

l'Himne a Llutxent, una de les nostres senyes d'identitat i d'orgull com a poble unit, després d'haver-se aprovat per consens el presentarem al poble en les festes patronals de 2012 coincidint en el 200 aniversari de les festes de moros i cristians a Llutxent.

Gent de Llutxent, el partit del poble.

transparència, comunicació


Proposta nº9


Vivim en la societat de la informació i de la comunicació. Som molts els que accedim a internet de manera individual però ens falta comunicar-nos també al moment de manera informatitzada i estar al corrent de tot el que succeeix al minut en l'Ajuntament.

És per això que crearem una xarxa de comunicació local on tot es puga ...conèixer, on tots puguen veure els plens municipals en directe, bans, comunicats, retransmissions de les festes, etc.

Habilitarem pantalles en la sala d'espera del consultori metge i en el llar dels jubilats on tots puguen veure-ho tot "amb llum i taquígrafs".

Intensificarem els esforços mitjançant la formació per a que els majors s'introduïsquen en el món de la informàtica i d'internet.

Pas a pas " construirem un Ajuntament amb les parets de cristall"
Gent de Llutxent, el partit del poble.DIUMENGE 20 DE MARÇ DE 2011


presentació candidatura

Presentació de l'equip "Gent de Llutxent" que formarà la candidatura per a les pròximes eleccions municipals, maig/2011

Divendres 25 de març, a les 20h en el saló de plens de l'Ajuntament.
Vos esperem!

Gent de Llutxent, el partit del poble.

DIMECRES 9 DE MARÇ DE 2011


recolzem l'educació a Llutxent


Recolzem l'educacióProposta nº8
Amb l'objectiu de fomentar i ajudar econòmicament la cultura i la educació, crearem el "Xec Escolar" per a tots els alumnes d'infantil i primària de Llutxent.
Tanmateix, becarem als millors estudiants per a facilitar la seua carrera universitària.

DIMARTS 8 DE MARÇ DE 2011

dia de la dona
8 de març: dia internacional de la dona treballadora.
Des d'ací vull felicitar, en el dia internacional de la dona, a l'associació d'ames de casa tyrius per ser un col·lectiu comarcal referent en defensa dels drets de la dona i a totes les dones de Llutxent.
Així com demanar l´ajuda a tots el homes de Llutxent. I dir-los que la igualtat no serà mai igualtat mentre les nostres dones, filles i mares no tinguem la mateixa independència econòmica, laboral i social quenosaltres. I això no passarà mai si l'altra mitat de la societat que som el homes no canviem de pensament i d'actitud.
Hem avançat en els darrers anys, però encara queda molt de camí per recòrrer.
Vivim en el segle XXI, i l'home no deu ser un espectador de luxe en les tasques quotidianes de casa ni de la família, ha de participar activament per la igualtat i tanmateix traslladar els valors de la igualtat als seus fills i filles, ja que la igualtat s'ensenya i es practica primer a casa.
Des de l´Ajuntament fomentarem la igualtat organitzant tallers en els que es fomente la igualtat. Si volen viure en un Llutxent modern, avançat i millor, no podem deixar fora a les nostres mares, dones i filles. Tenim que canviar de mentalitat i compartir les tasques en la mateixa proporció. Sols d'aquesta manera aconseguirem una igualtat efectiva i veraç.
A totes les dones del poble, passeu un bon dia 8 de març.DIJOUS 3 DE MARÇ DE 2011


Reunió amb professionals de la construcció


Reunió amb els professionals de la construcció


El passat dimarts 1 de març varem explicar la nostra primera proposta als professionals de la construcció. Crearem una empresa pública de construcció d'obra civil.

Gent de Llutxent "el partit del poble"

proposta nº7Proposta nº7

A Llutxent fa falta un vetlatori públic on poder acomiadar als nostres difunts amb dignitat i intimitat.

Per tant, construirem un vetlatori públic adequat a les necessitats del poble.

Gent de Llutxent " a partir d'ara futur"

DIUMENGE 27 DE FEBRER DE 2011


mereixem un Llutxent millor


Mereixem un Llutxent millor

Vivim temps difícils, però què fem per a canviar-ho? Tristament hem perdut la confiança en el Sr. Alcalde i en el seu equip de govern. Tenim la sensació que ens han abandonat, ens sentim oblidats i marginats de les decisions que ens afecten més directa i quotidianament.

A Llutxent, per desgràcia tenim quasi 300 persones en desocupació, 300 persones que passen dificultats cada dia i que veuen el seu futur difícil i complex. Mentrestant l'equip de govern local parla de grans infraestructures que mai es veuen (polígon industrial). Una gestió nefasta que ens ha portat a esta situació. Mols cartells però poca realitat.

El descrèdit de l'equip de govern local, fa que cada vegada el llutxentins i les llutxentines desconfien més d'aquest. No podem deixar el poder polític quatre anys més als actual governants, Llutxent necessita un canvi de govern, i no és un capritx és una necessitat.
Cada dia som més els que volem un Llutxent més culte, més format , més modern i sobre tot sense desocupació, ens mereixem un equip de govern honest, àgil, eficaç, eficient i que no ens deixe en l'estacada com ara.

Els problemes de Llutxent o els solucionem els Llutxentins/nes o no els solucionarà ningú. Perquè ningú de fora vindrà a solucionar-los.

Vos proposem un Llutxent que siga capaç de crear mecanismes de transparència d'obligatori compliment als governants. Mecanismes que obliguen a escoltar als ciutadans, a saber el que li passa a les persones, a mirar als ulls a la gent i amb empatia treballar el carrer i no parapetant-se darrere de les dures parets d'un fred despatx, en definitiva a estar al servei dels veïns de Llutxent ; així complirem el nostre compromís i vocació de servei públic.

Tots plegats amen a reconstruir un Llutxent que puga crear oportunitats per a tots i totes. Volem un poble que genere il·lusió, benestar, educació i esperança de futur, un Llutxent que cree ocupació estable, però sobretot vos proposem un Llutxent on les decisions es prenguen entre tots, de forma transparent, participativa i productiva.

No creguem en la crispació política, les desqualificacions i les males formes són l'habit d'altres, nosaltres només farem millores per a que Llutxent siga un bon poble per a viure, com diria Raimon “nosaltres no som d'eixe món” També pensem que la política es l’única forma d'arreglar les coses, des de l’encontre, la concòrdia i el saber conviure.

Ens comprometem a treballar per Llutxent i per a Llutxent, buscant la unitat de tots, per damunt de les ideologies polítiques i interessos creats. La il·lusió i l'esperança en un futur millor ja està en marxa, creguem que aportarem el millor de cadascú, i el millor dels valors que compartim com llutxentins i llutxentines, en el que tots cabem si som capaços de crear i compartir eixos valors, sumem esforços, si deixem enrere el que ens separa, aconseguirem canviar la situació, donar-li la volta i veure la llum al final del túnel.

Molts veïns i veïnes de Llutxent hem donat un pas endavant, creant un partit polític “ Gent de Llutxent “ que treballa pel poble i per al poble, on la ideologia central és el sentit comú i l'amor per Llutxent, per la seua gent, per la seua història, pel seu patrimoni i pel seu bon futur.

M'he compromès a liderar aquest fabulós projecte plural i esperançador per a la ciutadania de Llutxent perquè crec que és possible treballar colze amb colze i no a colzades, tots plegats coincidim en un projecte comú: Llutxent.
Hem donat un pas endavant i no crec que siga un acte de valentia, sinó de responsabilitat. Molts hem donat este pas junts, i molts més seran els que el donen en els pròxims dies, setmanes o mesos, perquè mereixem un Llutxent millor i uns governants que pensen en governar i gestionar millor tots el recursos que tenim, que no són pocs.

En el nostre vocabulari no cap la resignació ni el 'semin fot', treballarem molt i de veritat , això vos ho podem assegurar.
-Tenim un somni, es diu Llutxent!

Tu què vas a fer? Ací caps, t´esperem.
Gent de Llutxent el partit del poble.


DIJOUS 24 DE FEBRER DE 2011


concili vida familiar i laboral


Parlem de futur?Proposta nº6
Ampliarem el servei que oferix l'escoleta infantil:
-Els xiquets/es podran començar a partir dels 4 mesos d'edat (després del permís de maternitat).Per tant dotarem a l'escoleta de menjador i de tots el mitjans necessaris per a complir aquest objectiu.DISSABTE 19 DE FEBRER DE 2011


Parlem de futur?


Empresa pública de construcció d'obra civil


Volem començar una roda de reunions informatives amb totes les entitats i sectors.

Parlem de futur?

Per presentar i desenvolupar millor la nostra 1a proposta (creació d'una empresa pública d'obra civil), hem convocat per carta als obrers, fontaners, llumeners, etc. En definitiva a tots aquells que treballen o han treballat en el ram de la construcció.
La xerrada informativa serà el pròxim dia 1 de març a les 19:30h en el club de convivència (dalt del llar dels jubilats) amb el següent ordre del dia:
- Presentació de la proposta i desenvolupament.
- Precs i preguntes.
Servisca també aquest comunicat per a convocar als que són del ram i no els hem pogut convocat per carta. Tot i això farem ban el mateix dia.Parlem de futur?

Parlem de futur?
Publiquem les 5 primeres propostes també en aquest blog. Des d'ara actualitzarem setmanalment cada nova proposta tal i com ho estem fent al facebook, així com també publicarem els nostres artícles d'opinió.


Primera Proposta:
La primera proposta força serà crear una empresa municipal d'obra pública formada per treballadors del poble, des del gerent fins a tota la plantilla.

Segona proposta:

Si em doneu la vostra confiança, a partir del 23 de maig començarem a redactar un projecte per a fer una Residència per als nostres majors com déu mana. Al temps complirem tres objectius:
  1. Els nostres majors tindran un lloc on estar atesos.
  2. Crear una empresa pública i competitiva de gestió, la qual també integrarà a la gent gran d'altres pobles que també puguen estar en la residència.
  3. Creació de llocs de treball per a que la residència funcione, per suposat, gent del poble

Tercera Proposta:

Instal•larem una red Wi Fi pública amb cobertura local per donar un servei molt econòmic als navegants d'Internet.

Quarta proposta:
Crearem una empresa pública dedicada a la gestió del potencial turístic de Llutxent acompanyada d'una regidoria dedicada amb exclusivitat .
La empresa gestionarà amb competències la dinamització, estudis, potenciació, imatge, formació i serveis relacionats.
Amb aquesta proposta s'aconsegueixen dos objectius prioritaris:
-Creem llocs de treball directes i indirectes.
-Exportem la millor imatge de Llutxent al món, maximitzant l'atractiu per a que ens visiten, gaudisquen i tornen.


Cinquena Proposta feta per Gent de Llutxent.
Construirem el bar restaurant del poliesportiu en l'esplanada que hi ha a l'entrada de la piscina, dalt de les escales de pedra. Què és on ha estat sempre projectat.
Bar restaurant de qualitat que done servei tot l'any.


Estem oberts a preguntes, suggerències i opinions sempre amb l'objectiu de millorar.

DIMECRES 16 DE FEBRER DE 2011Debat Públic
Vist l'interés que està suscitant la precampanya electoral i en la línia de la nostra manera d'entendre la Democràcia. Li hem demanat al PP unDEBAT PÚBLIC, un cara a cara entre els dos candidats a l'alcaldia en el millor lloc, la millor hora i el millor dia de la campanya electoral, obert a preguntes dels veïns.
Estem a l'espera de la seua resposta.
Salutacions a tots i a totes!

Honorio Estornell Canet, candidat a l'alcaldia de Llutxent

DIMECRES 16 DE FEBRER DE 2011En la cara ben alta

Em presente per cinquena vegada a les eleccions municipals de Llutxent, les quatre primeres he segut la llista més votada perquè la gent del poble majoritàriament va entendre que era la millor opció.
La meua trajectòria política sempre ha segut transparent i directa, atenent a la gent mirant-la a la cara i no anant mai per darrere.
Aquesta vegada, la cinquena, em presente també amb la cara ben alta, els peus en terra i el cor en la ma.
Vull mirar i respondre a la gent a la cara sempre buscant la llum i no contestaré a ningú que em vinga amb anònims i per les alcantarilles.
Salutacions!
Honorio Estornell Canet, candidat a l'alcaldia de Llutxent

2 comentaris:

honori ha dit...

Gent de Llutxent
Bona vesprada Miquel, abans de res volem felicitar-te per la teua iniciativa.
Vist l'interés que esta suscitant la precampanya electoral i en la línia de la nostra manera d'entendre la Democràcia. Li em demanat al PP un DEBAT PÚBLIC, un cara a cara entre els dos candidats a l'alcaldia en el millor lloc, la millor hora i el millor dia de la campanya electoral, obert a preguntes dels veïns.
Estem a l'espera de la... seua resposta.
Un saludo per a tots i totes.

Gent de LLutxent "A partir d'ara futur"

Miquel Canet ha dit...

Per favor Honori, podríeu reproduir les propostes que esteu publicant al facebook en aquest blog. Gràcies per la vostra col•laboració.