diumenge, 27 de febrer del 2011

Pspv psoe Llutxent també participa en aquest bloc

Vaja la primera consideració per mostrar l'agraïment a   l'amable oportunitat que l'administrador d'aquest lloc ens ofereix per fer públiques les nostres reflexions. Vaja la segona  per saludar a tots els grups i associacions polítiques participants, tot desitjant-los una feliç fase de precampanya,  fent menció especial i donar la benvinguda a la nova candidatura.
 En aquesta primera entrada volem començar a donar a conéixer  les nostres línies de treball i per a tal menester estem treballat de valent per presentar una opció de govern reforçada pel treball i la reflexió seriosa sobre la situació actual del nostre poble. De moment,  i per tal habilitar  el  talant participatiu que sempre ens ha caracteritzat,  hem obert un espai virtual on canalitzar les opinions, suggeriment i propostes dels llutxentins i llutxentines  Es tracta d'aquest bloc:  http://pspvpsoellutxent.blogspot.com/. Des d'allí anirem actualitzant totes les aportacions.  Un bloc que no és incompatible amb aquest, més bé al contrari, el complementa.

1 comentari:

Blog Llutxent ha dit...

Agraïm que les diferents veus del nostre poble es puguen expressar públicament. El nostre desig està en fomentar la interconectivitat entre les forces socials i polítiques per tal que totes les veus siguen escoltades. Gràcies una volta més pel vostre esforç.