dijous, 10 de febrer del 2011

ADMINISTRADOR

Si be durant uns anys aquest blog venia replegant notícies relacionades amb el poble, fem un parèntesi motivat per la proximitat de les properes eleccions municipals.

Al blog llutxentparla s'havia iniciat com a plataforma per a l'exposició de les iniciatives dels partits polítics i agrupacions locals que volen contribuïr al govern municipal. Però aquesta iniciativa ha estat abortada per motius que desconeguem.

Es per aquest motiu que posem el blog LLUTXENT com a plataforma per a la discusió constructiva a disposició de les formacions polítiques i ciutadans.

Els administradors del blog seran coneguts per tots els partits i s'identificarà a qualsevol que vullga coneixer-los dirigint-se al correu blogllutxent@gmail.com

Es farà arribar des d'aquest instant l'invitació a totes les formacions polítiques per tal de que puguen realitzar les seves entrades amb propostes electorals, les quals s'incorporaràn semanalment a la seva pàgina.

A les entrades i pàgines de les formacions es podran introduir comentaris que l'administrador no filtrarà, a excepció de que heu demanen de forma unànime les formacions polítiques.

En qualsevol cas, el benefici de la màxima transparència no s'aplicarà per als qui aprofiten el blog per a insultar.

En l'apartat de la pàgina CIUTADANS s'incorporaràn les entrades amb propostes dels veïns i altres que per correu electrònic envien a blogllutxent@gmail.com

DESITGES EL MILLOR PER AL NOSTRE POBLE ? PARTICIPA

2 comentaris:

Llutxent ha dit...

Hola voldriem preguntar i aclarar algunes coses referents a aquesta entrada.

Podries especificar de quines noticies parles? sols volem que quede clar que no som un mateix grup de gestió.

Resptecte al comentari de que llutxentparla s'havia iniciat com a plataforma per a l'exposició de les iniciatives dels partits polítics, hem d'aclarar que no és així. Sols un representant va decidir enviar entrades fins que ell mateix va decidir deixar de fer-ho al temps que ens va demanar que retirarem totes les entrades. La raó va ser molt simple, aquest blog no estava preparat per a filtrar els comentaris de gent anónima i ell volia poder respondre mirant als ulls a la gent que comentava les seues entrades.

Gràcies per la vostra atenció i enhorabona per la iniciativa

Blog Llutxent ha dit...

El referit de "blog dedicat a replegar noticies", vol fer referencia a aquest blog; donat que fins ara llutxent.blogspot.com estava dedicat exclusivament a inserir enllaços amb noticies relacionades amb Llutxent.

Respecte de la retirada de les entrades de “Gent de Llutxent” en el blog llutxentparla, desconeixíem que la retirada havia estat sol•licitada per Honori.