diumenge, 27 de febrer del 2011

mereixem un Llutxent millor


Mereixem un Llutxent millor





Vivim temps difícils, però què fem per a canviar-ho? Tristament hem perdut la confiança en el Sr. Alcalde i en el seu equip de govern. Tenim la sensació que ens han abandonat, ens sentim oblidats i marginats de les decisions que ens afecten més directa i quotidianament.


A Llutxent, per desgràcia tenim quasi 300 persones en desocupació, 300 persones que passen dificultats cada dia i que veuen el seu futur difícil i complex. Mentrestant l'equip de govern local parla de grans infraestructures que mai es veuen (polígon industrial). Una gestió nefasta que ens ha portat a esta situació. Mols cartells però poca realitat.


El descrèdit de l'equip de govern local, fa que cada vegada el llutxentins i les llutxentines desconfien més d'aquest. No podem deixar el poder polític quatre anys més als actual governants, Llutxent necessita un canvi de govern, i no és un capritx és una necessitat.

Cada dia som més els que volem un Llutxent més culte, més format , més modern i sobre tot sense desocupació, ens mereixem un equip de govern honest, àgil, eficaç, eficient i que no ens deixe en l'estacada com ara.


Els problemes de Llutxent o els solucionem els Llutxentins/nes o no els solucionarà ningú. Perquè ningú de fora vindrà a solucionar-los.


Vos proposem un Llutxent que siga capaç de crear mecanismes de transparència d'obligatori compliment als governants. Mecanismes que obliguen a escoltar als ciutadans, a saber el que li passa a les persones, a mirar als ulls a la gent i amb empatia treballar el carrer i no parapetant-se darrere de les dures parets d'un fred despatx, en definitiva a estar al servei dels veïns de Llutxent ; així complirem el nostre compromís i vocació de servei públic.


Tots plegats amen a reconstruir un Llutxent que puga crear oportunitats per a tots i totes. Volem un poble que genere il·lusió, benestar, educació i esperança de futur, un Llutxent que cree ocupació estable, però sobretot vos proposem un Llutxent on les decisions es prenguen entre tots, de forma transparent, participativa i productiva.


No creguem en la crispació política, les desqualificacions i les males formes són l'habit d'altres, nosaltres només farem millores per a que Llutxent siga un bon poble per a viure, com diria Raimon “nosaltres no som d'eixe món” També pensem que la política es l’única forma d'arreglar les coses, des de l’encontre, la concòrdia i el saber conviure.


Ens comprometem a treballar per Llutxent i per a Llutxent, buscant la unitat de tots, per damunt de les ideologies polítiques i interessos creats. La il·lusió i l'esperança en un futur millor ja està en marxa, creguem que aportarem el millor de cadascú, i el millor dels valors que compartim com llutxentins i llutxentines, en el que tots cabem si som capaços de crear i compartir eixos valors, sumem esforços, si deixem enrere el que ens separa, aconseguirem canviar la situació, donar-li la volta i veure la llum al final del túnel.


Molts veïns i veïnes de Llutxent hem donat un pas endavant, creant un partit polític “ Gent de Llutxent “ que treballa pel poble i per al poble, on la ideologia central és el sentit comú i l'amor per Llutxent, per la seua gent, per la seua història, pel seu patrimoni i pel seu bon futur.


M'he compromès a liderar aquest fabulós projecte plural i esperançador per a la ciutadania de Llutxent perquè crec que és possible treballar colze amb colze i no a colzades, tots plegats coincidim en un projecte comú: Llutxent.

Hem donat un pas endavant i no crec que siga un acte de valentia, sinó de responsabilitat. Molts hem donat este pas junts, i molts més seran els que el donen en els pròxims dies, setmanes o mesos, perquè mereixem un Llutxent millor i uns governants que pensen en governar i gestionar millor tots el recursos que tenim, que no són pocs.


En el nostre vocabulari no cap la resignació ni el 'semin fot', treballarem molt i de veritat , això vos ho podem assegurar.

-Tenim un somni, es diu Llutxent!


Tu què vas a fer? Ací caps, t´esperem.

Gent de Llutxent el partit del poble.